Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

The Mirror: Valioliigatähdelle tuntuva pelikielto vedonlyöntirikkomusten jälkeen!

Newcastle
Pixabay

Sandro Tonalin tilanteeseen ollaan vihdoin saatu selvyys, ainakin jos lähteitä on uskominen. Italiaisen kerrotaan saaneen kymmenen kuukauden mittaisen pelikiellon, jonka lisäksi häneltä jää saamatta arviolta 11 miljoonan punnan ansiot.

Vedonlyöntirikkomuksista syytetty Sandro Tonali on ollut viime vikkojen aikana tulisilla hiilillä. Maajoukkuetauon aikana kesken Azzurrin harjoitusten poliisin huomaan haettu Tonali sai vastattavakseen tukun vakavia syytteitä.

Tonalin katsottiin harjoittaneen laitonta vedonlyöntiä pelatessaan Italiassa. Tonali edusti aiemmin Bresciaa ja AC Milania, jonka aikana hän on lyönyt vetoa otteluista. Raskauttavaa miehen kohdalla on se, että pelatessaan San Sirolla hän löi väitetysti vetoa Rossonerin peleistä.

Tonali tuli vaihdosta kentälle keskiviikon Mestarien liigan ottelussa, kun Newcastle United kohtasi Dortmundin. 1-0 tappioon päättynyt kamppailu on jäämässä Tonalin viimeiseksi peliksi todella pitkään aikaan, sillä The Mirrorin mukaan hänelle on mätkäisty 10 kuukauden pelikielto.

Pelaaja saa jatkaa harjoitteluaan työnantajansa kanssa, mutta on edustuskelpoinen vasta ensi vuoden elokuussa. Näin ollen italialainen nähdään seuraavan kerran Newcastlen paidassa aikaisintaan ensi kauden alkupuoliskolla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos