Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Guardiola ottaa kantaa maajoukkuemiehen vähäiseen vastuuseen: ”Hän tuskailee joidenkin asioiden kanssa”

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola myöntää, ettei ole saanut parasta irti keskikenttäpelaaja, Kalvin Phillipsistä. Englantilainen oli yksi Leeds Unitedin avainpelaajista, mutta on jäänyt pieneen rooliin Guardiolan alaisuudessa.

Kalvin Phillips siirtyi Manchester Cityyn Leeds Unitedista kesällä 2022.

Huolimatta 45 miljoonan punnan siirtosummastaan, 27-vuotias Phillips on vasta viidettä kertaa Citizensin avauskokoonpanossa, kun joukkue kohtaa keskiviikkona St James’ Parkilla Newcastlen Englannin liigacupissa.

Phillips oli yksi Leedsin suurimmista tähdistä ja hyvät otteet Elland Roadilla avasivat portit myös Englannin maajoukkueeseen. Mies kuului Whitesin runkopelaajiin Championshipissä ja nostatti profiiliaan joukkueen noustua Valioliigaan.

– Marcelo (Bielsa, Leedsin entinen manageri) sai Kalvinista parhaan irti. Kunpa olisinkin voinut hyödyntää hänen ominaisuuksiaan yhtä taitavasti, Guardiola tuumi BBC:n mukaan.

– Meillä on kuitenkin täällä hieman erilainen pelityyli ja hän tuskailee joidenkin asioiden kanssa, kun taas aiempi (Leedsin pelitapa) tuntui sopivan hänelle täydellisesti.

– Hankimme Kalvinin tänne hänen laatunsa takia. Hän on aina avoimin mielin ja valmis oppimaan uutta. Yritämme opettaa häntä parhaamme mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos