Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oman joukkueen pilkka oli liikaa? – Napolin hyökkääjätähdeltä paljonpuhuva reaktio

Napoli-tähti Victor Osimhen joutui oman seuransa pilkkaamaksi
AOP

Napolin tähti Victor Osimhen on päätynyt kovaan ratkaisuun, kun nigerialaisen matka näyttää väistämättä pois italialaisseurasta.

Victor Osimhen joutui oman seuransa pilkkaamaksi Napolin 0-0- Bologna-tasapelin jälkeen. Osimhen epäonnistui ottelussa rangaistuspotkussa, mikä poiki Italian Serie A:n mestraijoukkueen julkaisemaan tiistaina TikTokissa kyseenalaisen videon, jolla hyökkääjää pilkattiin.

Osimhen on tapauksen myötä päätynyt poistamaan Instagram-tililtään kaikki kuvat hänestä edustamassa Napolia. Miehen viesti tapauksesta on siis hyvin selvä.

Video on nyt jo poistettu, mutta Napoli ei taida päästä pälkähästä pelkästään sillä. Osimhen saattaa nimittäin vielä ryhtyä oikeustoimiin seuraansa vastaan tapauksessa.

– Se, mitä tänään tapahtui Napolin virallisella profiililla TikTok-alustalla, ei ole hyväksyttävää, nigerialaisen agentti Roberto Calenda kirjoitti X:ssä.

– Pidätämme oikeuden ryhtyä oikeustoimiin ja kaikkiin vaadittaviin aloitteisiin Victorin suojelemiseksi.

Osimhenin kerrotaan viimeistään tämän tapauksen myötä olevan lähtökuopissa ja miehen odotetaankin vaihtavan tammikuussa maisemaa. Nigerialaisen kannoilla on huhuttu olevan ainakin Chelsea.

Viime kaudella Osimhen oli ratkaisevassa roolissa Napolin ensimmäisen mestaruuden kolmeen vuosikymmeneen saavuttamisessa. Mies teki Serie A:ssa 26 maalia ja 31 maalia kaikissa kilpailuissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos