Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Inter Milanin tähtipelaaja lähellä jatkosopimusta – City ja Chelsea jäämässä tyhjin käsin

Federico Dimarco
AOP

Federico Dimarco vaikuttaa olevan jatkamassa uraansa Inter Milanissa. Serie A:n parhaimpiin laitapuolustajiin lukeutuvan DiMarcon tulevaisuus on puhuttanut ahkerasti, mutta pelit näyttävät jatkuvan Giuseppe Meazzalla.

Italialainen laitapuolustaja Federico Dimarco on ollut yksi Interin merkittävimmistä pelaajista viimeisten 18 kuukauden aikana. Mies on kiittänyt Simone Inzaghia saamastaan vastuusta ja vakiinnuttanut paikkansa myös Italian maajoukkueessa.

Dimarco oli Interin avainpelaaja viime kaudella joukkueen yltäessä aina UCL:n loppuotteluun asti. Dimarco keräsi turnauksen aikana yhteensä viisi syöttöpistettä. Tämäkin kausi on alkanut lupaavissa merkeissä ja Dimarco on iskenyt neljä maalia viidessä Serie A:n ottelussa.

Etenkin sunnuntaina Empolin verkkoon syntynyt kaunis volley oli hyvä osoitus Dimarcon taidoista. Muun muassa Manchester City ja Chelsea olivat kesän aikana vahvasti Dimarcon kintereillä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että tämän ura on jatkumassa Italiassa.

Mies puhui medialle viikonloppuna pelatun Empoli-ottelun jälkeen.

– En usko, että asian suhteen ilmenee minkäänlaisia ongelmia. Haluan jatkaa sopimustani täällä. Dimarcon kommentit ovat epäilemättä musiikkia Interin seurajohdon korville.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos