Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Englannin jalkapallolegenda sai kenkää uudesta valmentajapestistään vain 15 ottelun jälkeen

Wayne Rooney sai kenkää Birmingham Cityn managerina
AOP

Birmingham City on antanut managerilleen, Wayne Rooneylle, kenkää vain 15 pelin jälkeen.

Englannin mestaruussarjaa pelaava Birmingham City nimesi Wayne Rooneyn uudeksi valmentajakseen lokakuun 11. päivä, eli entinen Englannin maajoukkueen sekä Manchester Unitedin tähti ehti olla vastuussa vain 83 päivää ennen lähtöpassejaan.

Rooney otti pestin vastaan pienoisen kohun saattelemana, sillä mies korvasi Bluesin peräsimessä vain 15 kuukautta vastuussa olleen John Eustacen. Rooney myös jätti ennen Blues-pestiä valmentamansa DC Unitedin yllättäen.

Rooneyn aika Bluesin peräsimessä ei kuitenkaan ollut sitä mitä odotettiin ja joukkue romahtikin mestaruussarjan sarjataulukossa englantilaisen aikana kuudennelta sijalta 20:nneksi.

– Jalkapallossa tulokset puhuvat ja myönnän, etteivät ne olleet sillä tasolla millä olisin halunnut niiden olevan, Rooney harmitteli.

Ammattilaisvalmentaja Steve Spooner ottaa väliaikaisen vastuun Birminghamista.

Rooney kertoi ottavansa potkujensa jälkeen hieman etäisyyttä jalkapalloon.

– Ottaa varmasti hieman aikaa päästä yli tästä takaiskusta, mies myönsi.

– Olen ollut mukana ammattilaisjalkapallossa joko pelaajana tai managerina 16-vuotiaasta lähtien. Nyt aion viettää aikaa perheeni kanssa valmistautuessani seuraavaan tilaisuuteen matkallani managerina.

Rooney kiitti Birminghamin omistajia ja johtoa saamastaan mahdollisuudesta, mutta koki myös saaneensa liian vähän aikaa todellisten tulosten saavuttamiseen.

– Aika on kuitenkin arvokkain hyödyke, jonka manageri tarvitsee, enkä usko, että 13 viikkoa riitti tarvittavien muutosten saavuttamiseen, englantilaislegenda totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos