Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n jättihankinta valaa uskoa: ”Tulevaisuudessa voimme hymyillä yhdessä”

Andre Onana, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin maalivahti Andre Onana ei ole saanut toivomaansa starttia uralleen sateisilla saarilla. Kamerunilaistorjuja on joutunut rajun arvostelun kohteeksi, mutta vakuuttaa uskovansa edelleen omiin kykyihinsä.

Andre Onana allekirjoitti Manchester Unitedin kanssa kesän siirtoikkunan aikana 43,8 miljoonan punnan arvoisen sopimuksen. Kamerunilainen lähti Inter Milanista näin ollen vain yhden kauden jälkeen.

Onana kamppaili aluksi Ajaxista tulonsa jälkeen Giuseppe Meazzalla peliajasta, mutta lopetti kauden 2022-23 selkeänä ykkösvahtina. Mies oli äärimmäisen tärkeässä roolissa Mestarien liigan finaaliin edenneen Nerazzurin miehistössä.

Odotukset olivat korkealla Onanan saapuessa Unitediin, jossa hän on korvannut seuran legendan David de Gean tolppien välissä. 27-vuotias Onana on kuitenkin tehnyt tällä kaudella joukon virheitä, ja hänen pitkän aikavälin soveltuvuuttaan on kyseenalaistettu.

Onanan vakuuttaa itse kuitenkin olevansa rauhallisin mielin kohtaamastaan kritiikistä huolimatta.

– Virheet ovat osa kehittymistä, ja on selvää, että ihmiset odottavat minulta paljon, ja siksi he arvostelevat minua. Mutta minulle se ei ole ongelma, olen tottunut siihen. Sama tapahtui myös Interissä, Onana kertoi 90minin mukaan.

– Alussa minua kritisoitiin, mutta katsokaa, miten kaikki päättyi… nyt Nerazzurrin ja minun välillä vallitsee ikuinen rakkaus. Manchester United on vielä suurempi seura ja odotukset ovat myös suuremmat, mutta olen varma, että tulevaisuudessa voimme hymyillä yhdessä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos