Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Brightonin ruuti märkää West Hamin vieraana: ”Tämä on vaikea paikka pelata”

Jack Hinshelwood, Brighton.
AOP

Valioliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, jossa kohtasivat West Ham United ja Brighton & Hove Albion. Peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa olevien joukkueiden kamppailu päättyi lopulta maalittomaan tasatulokseen.

Valioliigassa oli tiistaina tarjolla tärkeitä pisteitä, kun West Ham United sai vieraakseen Brightonin. Huimaan vireeseen viime aikoina yltynyt West Ham lähti otteluun hyvistä asetelmista, sillä joukkue oli kahminut kolmelta edelliskierrokselta pelkästään voittoja.

Takataskussa oli Arsenalia vastaan irronnut voitto, jonka myötä Hammers lähti täynnä itseluottamusta Brightonin kimppuun. Roberto De Zerbin luotsaama vierasjoukkue oli kuitenkin tehnyt kotiläksynsä ja onnistui laittamaan West Hamin todella ahtaalle.

Parhaimmat tekopaikat siunaantuivatkin vieraille, mutta ruuti oli märkää useista tilaisuuksista huolimatta.

Brightonin puolustaja Jack Hinshelwood myönsi, ettei maaliton tasapeli ollut sitä, mitä joukkue lähti hakemaan.

– Tämä on ansaittu piste, mutta se tuntuu samaan aikaan hukatulta mahdollisuudelta, Hinshelwood totesi SussexWorldin mukaan.

– Tämä ei ole helppo paikka pelata (Lontoon olympiastadion) ja olemme tyytyväisiä siihen, etteivät he onnistuneet maalinteossa. Olemme kuitenkin pettyneitä, sillä meillä oli mahdollisuudet voittaa tämä peli, muttemme onnistuneet siinä.

Joukkueet jatkavat sarjataulukoissa sijoilla 6. ja 7. West Hamin ollessa kolme pistettä edellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos