Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Dopingkäryllä kova hinta! – Supertähdelle neljän vuoden pelikielto!

Paul Pogba, Juventus.
AOP

Yksi merkittävä ura huippujalkapallon parissa on tullut mahdollisesti päätökseensä. Paul Pogba, 30, on määrätty neljän vuoden mittaiseen pelikieltoon hänen syyllistyttyään dopingrikkomukseen.

Euroopan parhaalle nuorelle pelaajalle myönnettävän Golden Boy -palkinnon vuonna 2013 voittanut Paul Pogba on ongelmissa.

Pogba antoi positiivisen dopingnäytteen viime vuonna ja asian pitkään kestänyt tutkinta on nyt saatu valmiiksi.

BBC kertoo, että Pogballe on mätkäisty neljän vuoden mittainen pelikielto, jota hänen katsotaan kärsineen viime vuodesta lähtien. Näin ollen Pogba on jälleen pelikelpoinen vuonna 2027, jolloin hän on 33-vuotias.

Vakavista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Pogba nousi ensimmäisellä Juventus-visiitillään Euroopan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon.

Manchester Unitedista raakileena Italiaan lähtenyt Pogba palasi uudelleen sateisille saarille, mutta toinenkaan pesti Unitedissa ei sujunut onnellisten tähtien alla.

Ranskalainen toivoi saavansa uralleen uutta nostetta palaamalla vielä kerran Juventukseen, mutta vakavat vammat ovat pakottaneet hänet sivuun tositoimista.

Tuntuvan pelikiellon myötä on hyvinkin mahdollista, että mies on jo pelannut viimeisen ottelunsa Euroopan top5-liigoissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos