Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:lle märkä rätti? – Tähti matkalla sittenkin Lontooseen?

Pedro Neto
AOP

Wolverhampton Wanderersin tähtipelaaja Pedro Neton ympärillä on riittänyt viime aikoina kohinaa. Taitavaa portugalilaista on linkitetty useaan eri suuntaan, mutta tuoreiden huhujen mukaan miehen uskotaan olevan matkalla johonkin Lontoon suurseuroista.

Wolverhamptonin Pedro Neto on ollut yksi valioliigakauden näkyvimmistä pelaajista top6 -joukkueiden ulkopuolella. Lahjakas portugalilainen säväyttänyt taidoillaan, jonka myötä hänen nimensä on nostettu esiin siirtospekulaatioissa.

Laitahyökkääjä on tehnyt tehot 2+9 seitsemäntoista valioliigaottelun aikana.

Muun muassa Manchester United on ollut kiinnostunut hankkimaan Neton riveihinsä, mutta asiantuntija Dean Jacobs uskoo, että Lontoon seurat ovat lähempänä tämän hankintaa.

– Mielestäni Arsenal ja Spurs ovat tässä vaiheessa todennäköisempiä kohteita Netolle. Tiedämme, että Tottenham on ollut jo pitkään kiinnostunut, mutta odottaisin myös Arsenalin harkitsevan Netoa tänä kesänä, Jacobs kertoo.

– Mutta molemmat Pohjois-Lontoon seurat ovat myös hyvin tietoisia siitä, että Wolves suunnittelee seuran ennätysmyyntiä, sillä pelaajan sopimusta on vielä pitkään jäljellä (vuoteen 2027 asti).

– He ovat hyvin tiukkoja hinnan suhteen, joka on täysin ymmärrettävää nykymarkkinoilla. Useat hyökkääjät tai keskikenttäpelaajat on myyty yli 70 miljoonan punnan siirtokorvauksella.

Lähde: GiveMeSport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos