Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

David Beckham vetelee naruista! – Takavuosien huippuvahti matkalla MLS:ään?

David de Gea
AOP

David de Gea on mahdollisesti jatkamassa uraansa Pohjois-Amerikan MLS:sä. Pitkän uran Euroopassa tehneen de Gean kintereillä on lähteiden perusteella Inter Miami, joka on valmis jälleen yhteen megaluokan hankintaan.

Manchester Unitedin monivuotinen ykköskassari, David de Gea sai väistyä pestistään ennen käynnissä olevan kauden alkua. Espanjalaisvahdin aura ei ollut viime vuosina enää entisellään, eikä hän kyennyt vastaamaan joukkueen manageriksi saapuneen Erik ten Hagin pelillisiin vaatimuksiin.

ManU:n tavasta pelata alhaalta käsin voidaan olla montaa mieltä, sillä ajoittain de Gean lähtö on näkynyt karulla tavalla maalisarakkeessa. Yhtä kaikki mies oli pakotettu lähtemään Old Traffordilta, eikä paluu sateisille saarille näytä todennäköiseltä.

De Geaa on linkitetty useampaan La Ligan keskikastin seuraan, mutta toistaiseksi asiat eivät ole edenneet. Myös Saudi-Arabiasta on osoitettu kiinnostusta entistä Espanjan maajoukkuevahtia kohtaan. De Gean kerrotaan kuitenkin miettivän muita vaihtoehtoja ja yksi tällainen saattaa olla MLS:sä pelaava Inter Miami.

Jenkkiseuran taustalla vaikuttava David Beckham on tuoreiden raporttien mukaan erittäin kiinnostunut de Gean allekirjoituksesta. Tässä vaiheessa kaikki on kuitenkin vielä huhujen asteella.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos