Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Bundesliigatähti viittaa kintaalla siirtohuhuille! – ”En ole ajatellut tulevaisuuttani”

Leroy Sane
AOP

Kuten Uutisankka.com aiemmin uutisoi, Leroy Sanen ympärillä riittää kuhinaa. Kypsemmällä iällä kehittynyt saksalainen on puhjennut täyteen kukoistukseensa siirryttyään kotimaansa liigassa pelaavan Bayern Münchenin väreihin.

Leroy Sane on ollut yksi Bundesliigan alkukauden parhaimmista pelaajista. Liukasliikkeinen laitahyökkääjä on nakuttanut tehoja kovaan tahtiin, jonka lisäksi hän on tehnyt väsyttämättömästi töitä molempiin suuntiin jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

Sane ei saanut ikinä täysin ulosmitattua koko potentiaaliaan Manchester Cityssä, mutta homma on lähtenyt todelliseen lentoon hänen palattuaan kotimaahansa. Kuten aiemmin kerroimme, Liverpool ja Manchester City ovat olleet kiinnostuneita tarjoamaan saksalaistaiturille uutta mahdollisuutta Englannissa.

Sane oli suhteellisen vähäsanainen, kun häneltä kysyttiin mahdollisesta jatkosopimuksesta Bayern Münchenin  kanssa.

– En ole ajatellut tulevaisuuttani. Seura haluaa neuvotella kanssani, mutta keskittymiseni on täysin vain tässä kaudessa. Kaikki kyllä hoituu itsestään, pelaaja tyytyi toteamaan Daily Mirrorin mukaan.

Sanen hyvät otteet ovat poikineet myös aiempaa suurempaa vastuuta maajoukkueessa. Pelaaja kertoo tulevansa mainiosti toimeen tuoreen päävalmentajan, Julian Nagelsmannin kanssa.

– Roolini on kasvanut kentällä ja sen ulkopuolella. Nautin olostani täysin rinnoin. Haluan osoittaa olevani valmentajan luottamuksen arvoinen ja esiintyä mahdollisimman korkealla tasolla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos