Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Keskikenttäpelaajan kausi paketissa? – Barcelonalle valtava menetys!

Gavi
AOP

Espanja otti helpon voiton sunnuntaina kaadettuaan Georgian selkein 3-1 lukemin. Luis de la Fuenten miehistö menetti kuitenkin tärkeän palasen ryhmästään, kun Gavi joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Miehen kärsimä vamma on valtava isku myös FC Barcelonalle.

Espanja päätti EM-karsintalohkonsa komeaan 3-1 voittoon Georgiasta.

Odotusten mukaisesti lohkon ykkösenä suoraan ensi kesän EM-kisoihin edennyt La Roja käynnisti karsintansa hieman hitaasti, mutta nosti tasoaan loppua kohden.

Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen kehittyi valtavasti ja Luis Enriquen paikan päävalmentajana perinyt Luis de la Fuente on saanut oman filosofiansa iskostettua pelaajiin.

Vaikka de la Fuente on saanut joukkueen tekemään toivottua tulosta, kohdistuu häneen tällä hetkellä valtavaa arvostelua.

Espanja oli varmistanut jo hyvä tovi sitten paikkansa ensi kesän EM-karkeloissa, mutta tästä huolimatta de la Fuente nimesi Gavin avauskokoonpanoon Georgia-kamppailussa. FC Barcelonan tähti on kerännyt tällä kaudella tuttuun tapaan valtavan määrän peliminuutteja ja hänen toivottiin saavan lepoaikaa.

De la Fuenten päätös kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla, sillä taitava keskikentän väkkärä loukkaantui ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Gavin tilanteesta ei ole vielä varmuutta, mutta pahimmassa tapauksessa hänen kautensa saattaa olla ohi.

Lähde: Barca Universal

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos