Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Aston Villa -tappio pakotti Pep Guardiolan myöntämään karun asian: “Olemme vaikeuksissa”

Pep Guardiola uskoo Manchester Cityn mestaruusmahdollisuuksiin
AOP

Kolme edellistä Valioliiga-mestaruutta vieneen Manchester Cityn kurssi on viime viikkoina ollut hieman mollivoittoinen.

Varsinaisesta kriisistä tuskin voidaan vielä puhua, mutta pienetkin kuopat suuren mestarisuosikin matkassa aiheuttavat nopeasti otsikoita.

Pep Guardiolan valmentama City on ollut viime viikot Valioliigassa ainakin tuloksellisesti hieman vaikeuksissa. Se kärsi eilisiltana karvaan 1-0 tappion Aston Villalle ja pelasi tätä ennen kolme edellistä otteluaan tasan.

Erityisesti Liverpool- ja Tottenham-otteluiden esityksiin Guardiola oli kyllä tyytyväinen, vaikka verkko on taivaansinisillä heilunut omassa päässä monesti epätavallisen monesti.

Aston Villa -tappio pakotti espanjalaismanagerin kuitenkin myöntämään, että kaikki ei ole täysin niin kuin pitää.

– Parempi joukkue voitti. Me olimme vaikeuksissa, Guardiola myönsi Sky Sportsin mukaan.

– On minun tehtäväni löytää keinot, joilla pääsemme takaisin. Jo monia vuosia nyt, olemme pystyneet yhdessä löytämään keinot joilla voittaa otteluita.

Villa-ottelun jälkimmäisellä puoliskolla City löysi paremman vireen, mutta ei riittävää ottelun voittamiseen. Guardiola ei turhan huolissaan Cityn “kriisistä” vielä ole, mutta myöntää, että kurssi on tärkeää saada käännettyä mahdollisimman pian.

– Nyt kun kamppailemme, meidän on muutettava dynamiikkaa ja voitettava mahdollisimman pian – Luton, Crystal Palace. Muuttaa ajatusmaailmamme ja jatkettava sitten voittojen tiellä, mies myönsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos