Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Supertähti lähestyy pelikuntoa: ”Toipuminen edennyt odotusten mukaisesti”

James Maddison, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspur kärsi muutama viikko sitten valtavan takaiskun, kun joukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuva James Maddison loukkaantui. Tuoreiden tietojen mukaan englantilaisen kuntoutuminen on edennyt suunnitelmien mukaan ja hänen paluunsa lähestyy.

Tottenham Hotspur oli alkukaudella kenties Valioliigan vakuuttavin joukkue. Ange Postecoglou oli onnistunut kesän aikana virittämään miehistönsä hurjaan iskuun, jonka myötä hyvät tulokset seurasivat toisiaan.

Spurs oli Valioliigan pisimpään tappioitta pelannut joukkue, mutta viime viikkoina trendi on päässyt laskemaan huomattavasti.

Postecogloun ryhmä on pelannut edelleen tavoilleen uskollisesti hyökkäävää jalkapalloa, mutta neljästä edellisestä ottelusta tuloksena on ollut kolme tappiota ja yksi tasapeli.

Tämä selittyy osittain lontoolaisten loukkaantumishuolilla, sillä joukkueen vahvuudesta on sivussa useita avauskokoonpanon pelaajia.

Kenties kovin menetys on ollut James Maddisonin poissaolo. Englantilainen oli alkukaudella yksi koko sarjan parhaista pelaajista omalla pelipaikallaan ja rytmitti Spursin hyökkäyspelaamista taitavasti.

Maddisonin puuttuminen on näkynyt Postecogloun ryhmän tekemisessä negatiivisella tavalla, mutta nyt hänen tilanteestaan on saatu huojentavia uutisia.

Postecoglou kertoo Maddisonin tilanteesta seuraavalla tavalla:

– Noudatamme lääkintätiimin ohjeita, mutta käsittääkseni hänen toipumisensa on edennyt odotusten mukaisesti.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos