Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Tässä Leijonien joukkue MM-kisoihin! Jukka Jaloselta kovia päätöksiä – NHL-tähti jäi ulkopuolelle

Jukka Jalonen ylistää Patrik Laineen päätöstä hakeutua NHL:n hoito-ohjelmaan
AOP

Suomen joukkue jääkiekon MM-kisoihin on nyt nimetty. Leijonat lähtee tavoittelemaan 22 kenttäpelaajan ja kolmen maalivahdin joukkueella maailmanmestaruuden uusimista ensi viikolla starttaavissa kisoissa.

Mukana joukkueessa on viisi miesten arvokisojen ensikertalaista, 16 miesten maailmanmestaria ja 10 olympiavoittajaa.

– Vaikeimmat valinnat oman päävalmentajuuteni aikana. Meillä on erittäin kilpailukykyinen joukkue ja monta taitavaa, maajoukkueestakin tuttua pelajaa jäi tällä kertaa kokoonpanon ulkopuolelle, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi valinnoista.

– On kuitenkin hienoa nähdä, kuinka moni pelaaja on valmis laittamaan itsensä likoon maajoukkueen puolesta, terävimmästä kärjestä alkaen. Halu edustaa Suomea on kova, iso kiitos siitä.

Muun muassa alunperin maajoukkueen vahvuuteen nimetty Patrik Laine ei lopullisessa kokoonpanossa ole. Mies joutui jäämään viikonlopun EHT-turnauksesta pois, koska hyökkääjä ei ilmeisimmin ollut “täydessä pelikunnossa”.

– Valitettavasti aiemmin julkistetuista nimistä Patrik Laine ei edelleenkään ole täydessä pelikunnossa eikä siksi voi osallistua MM-kisoihin, GM Jere Lehtinen kertoi.

– Olemme olleet yhteyksissä Paten kanssa viikon aikana ja vaikka hänelle tämä on tietysti iso pettymys, lähetti hän joukkueelle kovasti tsemppiä peleihin.

Varsinaiset pelipassit leimataan vasta kisojen aattona, joten mahdollisia muutoksia saattaa vielä olla luvassa. Lehtisen mukaan valmennusjohto pitää vielä silmällä parhaillaan NHL:n pudotuspeleissä mukana olevia suomalaisia.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos