Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Leijonien kotikisat eivät kiinnosta suomalaisia? – Tuhansia lippuja MM-kisoihin myymättä

Leijonien kotikisoihin paljon lippuja vielä saatavilla
AOP

Jääkiekon MM-kisat starttaavat ensi viikolla Tampereella. Suomen peleihin on vielä paljon lippuja saatavilla.

Jääkiekkohuuman luulisi olevan Tampereella korkeimmillaan, sillä kaupungissa juhlittiin vastikää Tapparan Suomen mestaruutta. Jostain syystä puolustavan maailmanmestari Suomen taistelu MM-kullasta ei näytä saaneen kiekkokansaa lippuluukuille.

Leijonat ovat saaneet kisoihin monia NHL-vahvistuksia – viimeisimpänä Colorado Avalanchen Mikko Rantasen. Siitäkin huolimatta tuhansia lippuja Leijonien otteluihin on vielä Helsingin Sanomien mukaan kauppaamatta.

Suomi avaa turnauksensa ensi viikon perjantaina Yhdysvaltoja vastaan. Leijonien avausotteluun ei lippuja enää ole saatavilla, mutta muihin avauslohkon otteluihin vapaita paikkoja löytyy vielä runsaasti.

Kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen uskoo, että loputkin liput saadaan vielä kaupaksi.

– Viime vuonna oli vähän sama juttu. Se johtuu varmaan osittain siitä, että sitä myytiin aluksi päiväpakettina, johon kuuluu kolme peliä. Nyt myydään myös ottelukohtaisia lippuja. Uskon, että myynti kiihtyy vielä, Hietanen kommentoi.

Lippujen hintoja on laskettu viime vuodesta, mutta ne ovat edelleen melko hintavia. Halvimpien kategorioiden liput on loppuunmyyty, mutta hintavampia lippuja on jäljellä. Esimerkiksi Suomi-Tanska otteluun pääsisi vielä 161 euron lipulla.

– Nämä hinnat ovat linjassa. On syytä muistaa, että tänä vuonna Suomen peleihin on saanut lippuja halvimmillaan 70 eurolla, Hietanen sanoi.

– Kun puhutaan Suomen pelistä ja maailmanmestaruuskisoista, olemme pyrkineet tarjoamaan myös edullisemman vaihtoehdon. Se on selvää, että tässä kohtaa on jäljellä enää kalliimpia lippuja.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos