Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Leijonat taipuivat Ruotsin käsittelyssä – “Pitää voittaa pelejä, ei riitä tämmöset”

Leijonat taipui Ruotsin käsittelyssä
AOP

Suomi on joutunut taipumaan Ruotsille nyt kahdesti viikon sisällä; ensin Euroviisuissa ja sitten MM-jäällä, kun Leijonat kärsi kirvelevät tappion rankkareilla.

Äärimmäisen jännittävän ottelun ratkaisu venyi rangaistuslaukauksille varsinaisen peliajan päätyttyä tasan 1-1.

Ruotsi otti johtoaseman toisen erän lopulla, kun Oscar Lindberg pääsi kuittaamaan Emil Larmin. Leijonat tuli kolmanteen erään kuitenkin taisteluasenteella ja sai hyvän paineen Ruotsin päätyyn.

Paine palkittiin, kun Joel Armia iski kiekon miinuskulmasta maalivahti Lars Johanssonin kautta reppuun. Ruotsin puolustus on ollut turnauksen ajan kivenkovaa ja Suomen iskemä maali olikin vasta ensimmäinen Tre Kronorin verkkoon.

– Heillä on paljon vauhtia ja paljon taitoa puolustuksessa. He ovat fiksuja pelaajia kiekon kanssa. Eivät välttämättä mitään suurimpia kavereita, mutta he liikuttavat kiekkoa hyvin, Leijonien Kasperi Kapanen arvioi länsinaapurin puolustuksesta.

Kapanen jakoi tunnustusta upean ottelun Suomen maalilla pelanneelle Larmille.

– Hän on ollut loistava koko vuoden ja piti meidät mukana pelissä. Saimme yhden pisteen, mutta olisi ollut hienoa saada kaksi.

– Täällä on hyvä meteli ja hyvä meininki, mutta pitää voittaa pelejä. Ei riitä tämmöset, Kapanen totesi.

Ruotsi on voittanut toistaiseksi kaikki kolme otteluaan turnauksessa. Joukkueen sankariksi nousi tänään Lucas Raymond, joka iski kaksi maalia rankkareissa.

– Olen ylpeä siitä kuinka olemme pelanneet – olemme pelanneet oikealla tavalla ja erityisesti puolustuspäässä olemme olleet vankkoja. Uskon, että voimme päästä loppuun saakka, mies arveli ottelun jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos