Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Loistavia uutisia Leijonille! – NHL-supertähti vahvistaa Suomen MM-joukkuetta

Patrik Laine
AOP

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti lauantaina loistavia uutisia: Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine saapuu vahvistamaan Suomen MM-joukkuetta.

Columbusin kausi NHL:ssa päättyi jo runkosarjaan, joten joukkueen suomalaistähden, Patrik Laineen, mahdollisesta pelaamisesta MM-kisoissa on elätelty viime aikoina toiveita. Viimeksi Laine on nähty Leijonien paidassa vuonna 2016, neljä kuukautta sen jälkeen kun mies oli auttanut Suomen voittamaan nuorten MM-kultaa.

Suomalaisten jääkiekkofanien toiveet saavat vastauksen, sillä Laine saapuu vahvistamaan Suomen joukkueen rivistöä niin MM-kisoihin, kuin myös toukokuun alussa pelattavaan Tsekin EHT-turnaukseen.

– Joukkueelle on hienoa saada Laine mukaan ja uskon, että hänelle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pelaamaan MM-kisoja kotikaupungissaan, Leijonien GM Jere Lehtinen hehkuttaa.

25-vuotias Laine on Tampereen Tapparan kasvatteja ja miehelle onkin varmasti hienoa päästä pelaamaan Leijona paidassa kotiyleisön edessä. Columbus Blue Jacketsin riveihin mies siiryi kaudella 2020/21. Muun muassa tyylikkäistä asuvalinnoistaan tunnettu Laine pelasi tällä kaudella NHL:ssa 55 ottelua ja nakutti niissä tehot 22+30=52.

Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tampereella ja Latvian Riiassa toukokuussa. Kisat starttaavat 12. päivä, jolloin myös Suomi avaa turnauksensa Yhdysvaltoja vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos