Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Lippufiasko MM-kisoissa! – Leijonien pudotuspeli ei vedä katsojia

Leijonien pudotuspeliin satoja lippuja saatavilla
AOP

Leijonien puolivälieräottelu Kanadaa vastaan ei ole saanut kiekkokansaa liikkeelle, sillä otteluun on vielä satoja lippuja jäljellä.

Leijonat pelaa tänään isoista panoksista, kun sillä on illalla edessä puolivälieräottelu Kanadaa vastaan Tampereen Nokia Areenalla.

Jostain syystä Suomen kiekkokansa ei ole kuitenkaan löytänyt lippuluukuille, sillä illan otteluun on vielä satoja lippuja saatavilla. Se, tai sitten tapahtuman lipunmyynti on pettänyt pahemman kerran.

Jo ennen kisojen alkua uutisoimme, kuinka Suomen alkuerien otteluihin oli satoja lippuja saatavilla. Edullisimmat liput toki vietiin luonnollisesti käsistä, mutta hintavampia lippuja sai alkuerä-otteluihin vielä ottelupäivinä.

Alkuerissä Suomi toki pelasi “matalamman profiilin” maita vastaan ja onkin ymmärrettävää, ettei esimerkiksi Suomi-Unkari ottelun selvästi kalliimmat liput välttämättä houkutelleet monia faneja.

Torstain ottelussa vastassa on kuitenkin huippu kiekkomaa Kanada ja panos otteluun on valtava; mitalipelit.

Tällä hetkellä ottelua pääsisi halvimmillaan katsomaan yläkatsomosta 135 eurolla. 175 eurolla pääsisi jo ihan huippupaikoille alakatsomon päätyihin.

Kisojen aikaan lippukeskusteluissa päällimmäiseksi ovatkin nousseet juuri lippujen hinnat, joita moni on pitänyt turhan korkeina. Lippujen kysyntään saattaa myös vaikuttaa se, että kotikisoja päästiin jännittämään Suomessa myös viime vuonna, jonka vuoksi moni ehkä jättää tänä vuonna karkelot välistä.

Tampereella toisessa puolivälierässä pelaavat parhaillaan Yhdysvallat ja Tsekki. Riiassa puolivälieräparit tälle päivälle ovat Sveitsi ja Saksa sekä Ruotsi ja Latvia. Suomen ottelu starttaa klo 20.20, joten pelipaikoille ehtii vielä hyvin!

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos