Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Ranska oli laittaa Leijonat tiukille: “Ei ollut helppo ilta meille”

Suomi selviytyi Ranskasta
AOP

Leijonat onnistui kairaamaan MM-kisoissa voiton Ranskasta. Ennakolta “helppo” vastus Ranska laittoi kuitenkin Suomen hetkittäin todellakin tiukille.

Leijonat voitti ottelun lopulta 5-3, mutta helppo iltapuhde joukkueella ei Ranskaa vastaan missään nimessä ollut.

– Iso voitto. Jokainen voitto täällä on iso, kommentoi joukkueen kapteeni Marko Anttila pelin jälkeen.

– Ranska reagoi hyvin – luisteli hyvin ja teki kovasti töitä, joten tämä ei ollut helpoin ilta meille. Mutta olimme riittävän kärsivällisiä ja teimme riittävästi maaleja.

Anttilakin vapautti kotiyleisön valtaviin hurrauksiin toisen jakson puolivälissä, kun mies iski 3-2 johtomaalin Suomelle.

– Kaikkihan on mahdollista. Pitää parantaa koko ajan ja kehitytään koko ajan. Se joka pelaa turnauksen lopussa parhaiten, sillä on väliä. Nyt pitää voittoja kairata. Tämä oli iso voitto je se on hyvä, Anttila tuumasi Suomen mahdollisuuksista turnauksessa.

Myös joukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen myönsi, että tehtävää riittää vielä, mikäli Leijonat haluaa olla ratkaisupeleissä parhaassa vireessä. Erityisesti puolustuspäässä Suomella riittää vielä hommaa. Oma verkko on heilunut neljässä pelissä jo 11 kertaa.

– Kova taistelupeli. Ei täällä mitään ilmaiseksi saada, vaikka joku kuvittelee, että nämä ovat jotain pakkopullapelejä, löysän alun jälkeen saatiin ote ja voitettiin ansaitusti, Jalonen kommentoi C Morelle MTV Urheilun mukaan.

– Pitää parantaa puolustamista. Ei se aina välttämättä puolustuspelivirheistä johdu, joskus se johtuu hyökkäämisestäkin, jos maalipaikkoja tulee omiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos