Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Huonoja uutisia Leijonille! – NHL-tähden MM-kisat vaarassa

Patrik Laine sivussa EHT-turnauksesta
AOP

Leijonien miehistö EHT-turnaukseen supistui kahdella pelaajalla. NHL-tähti Patrik Laineen osallistuminen MM-kisoihin on myös vaakalaudalla.

Miesten jääkiekon MM-kisat häämöttävät aivan nurkan takana, mutta Suomen joukkue hakee vielä viimeistä muotoaan. MM-turnaukseen valmistavan EHT-turnauksen alla saatiin huolestuttavia uutisia joukkueen kokoonpanosta.

Uutisoimme reilu viikko sitten, kuinka Patrik Laine liittyy mukaan Leijonien MM-miehitykseen. Nyt Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjän osallistuminen MM-kisoihin näyttäisi olevan vaakalaudalla.

Leijonat tiedotti maanantaina, ettei Laine ole pelikunnossa parin päivän sisällä starttaavaan Tšekin Euro Hockey Tour -turnaukseen.

– Laine ei ole tällä hetkellä täydessä pelikunnossa, eikä siksi voi lähteä mukaan joukkueen matkaan, GM Jere Lehtinen sanoi tiedotteessa.

Laineen osallistuminen MM-kisoihin ei ole siis vielä täysin varmaa. Leijonien tiedotteen mukaan miehen kuntoa seurataan tämä viikko ja osallistuminen MM-kisoihin varmistuu tulevana viikonloppuna.

Tampereelta kotoisin oleva Laine on pelannut viimeksi leijonapaidassa vuoden 2016 MM-kisoissa. Nyt miehellä olisi mahdollisuus päästä kotiyleisön eteen pelaamaan.

Columbus Blue Jacketsin kausi NHL:ssä päättyi runkosarjaan. Laineen kauden viimeiset viikot menivät ojentajalihasvammasta toipuessa, joten mies on viimeksi nähty tositoimissa maaliskuun lopulla.

Maajoukkueesta myös Iiro Pakarinen joutuu jättämään Tsekin EHT-turnauksen sekä MM-kisat väliin loukkaantumisen takia.

Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tampereella. Kisat starttaavat 12. päivä, jolloin myös Suomi avaa turnauksensa Yhdysvaltoja vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos