Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

”Maailmanluokan vahvistus” – Mikko Rantanen pelaa MM-kisoissa!

Mikko Rantanen
AOP

Leijonat saivat myöhään keskiviikkona loistavia uutisia, kun Mikko Rantasen osallistuminen tuleviin MM-kisoihin varmistui. Rantasen kausi päättyi hiljattain, kun Colorado Avalanche putosi NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenin käsittelyssä.

Jukka Jalosen valmentama leijonalauma valimistautuu parhaillaan ensi viikon perjantaina alkaviin MM-kilpailuihin. Suomi kuuluu tälläkin kertaa turnauksen suurimpiin ennakkosuosikkeihin ja jalkeilla on varmasti erittäin iskukykyinen joukkue, kun kiekko putoaa jäähän ensimmäistä kertaa.

Leijonat sai loistavia uutisia keskiviikkona, kun NHL:n supertähtiin lukeutuva, Mikko Rantanen, ilmoitti liittyvänsä joukkueen mukaan. Colorado Avalanchen pistelinko oli hyvässä vireessä tälläkin kaudella ja rikkoi toistamiseen urallaan maagisen 100 pisteen rajapyykin.

Rantasen mukaantulo tuo aimoannoksen juonikkuutta Leijonien hyökkäyspelaamiseen. Turkulainen on kenties tämän hetken paras suomalaiskiekkoilja, joka tulee todennäköisesti nostamaan myös ketjukaverinsa uudelle tasolle.

Suomen maajoukkueen GM, Jere Lehtinen, kommentoi Rantasen päätöstä seuraavin sanoin:

– Mikko on jo voittanut paljon. On hienoa, että siitä huolimatta hän haluaa tulla kotikisoihin auttamaan Leijonia taistelussa toisesta peräkkäisestä maailmanmestaruudesta. Maailmanluokan vahvistus Leijonille.

Rantasen kausi seurajoukkueessa päättyi pettymykseen, kun hallitseva Stanley Cup-voittaja Avalanche tippui jo playoffien ensimmäisellä kierroksella.

Lähde: Leijonat.fi

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos