Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Jättiyllätys NHL:n pudotuspeleissä! – Florida Panthers lähetti Boston Bruinsin kesälomille

Boston - Florida
AOP

TD Gardenissa pelattu Game Seven Bostonin ja Floridan välillä piti sisällään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vaikka panokset olivat kovat, kumpikin joukkue pyrki pelaamaan aktiivista hyökkäyspeliä riskejä kaihtamatta.

Florida Panthersin piti olla olla Boston Bruinsille pelkkä suupala NHL:n pudotuspeleissä, mutta vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, pudotuspelisarja eteni aina seitsemänteen peliin saakka.

Florida oli maanantain vastaisena yönä pelatun ottelun alussa hieman paremmin hereillä. Brandon Montour vastasi avausmaalista hieman erän puolivälin jälkeen. Anton Lundell merkkautti syöttöpisteen joukkueensa ensimmäiseen osumaan.

Floridan suomalaiset olivat jälleen esillä heti toisen erän alussa, kun Lundell ja Eetu Luostarinen toimivat syöttäjinä Sam Reinhartin maaliin. Kaikki näytti menevän tässä vaiheessa kissapetojen suunnitelmien mukaan, mutta pikkuhiljaa Bostonin mesikämmenet heräsivät horroksestaan.

David Krejci kavensi ylivoimalla, jonka jälkeen paine Panthersin maalilla alkoi kasvaa. Bruins aloitti kolmannen erän pyörremyrskyn lailla ja peli oli tasoissa ennen minuutin täyttymistä. Panthersin jäähyily kostatui jälleen ja tällä kertaa asialla oli Tyler Bertuzzi.

David Pastrnak vastasi isäntien seuraavasta ja ottelu näytti kääntyneen. Panthers tuli kuitenkin viimeisellä minuutilla tasoihin pelatessaan ilman maalivahtia, kun Montour viimeisteli toisen osumansa.

Edessä oli jatkoaika, jota ehdittiin pelata vajaa yhdeksän minuuttia ennen kuin Carter Verhaeghe laukoi Panthersin voittoon. Bostonille siis karmaiseva pettymys kotiareenallaan ja Florida jatkaa seuraavalle kierrokselle huikean taiston jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos