Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Andy McCoyn Angela-vaimo bongattiin miesseurassa: kutsuu Angelaa jo ”rakkaaksi”

Angela Nicoletti-McCoy bongattu uudessa miesseurassa
AOP

Hiljattain muusikko Andy McCoy on ravannut oikeudessa huumausainerikoksesta syytettynä. Samalla hänen vaimonsa Angela Nicoletti-McCoy on viihdyttänyt miesseuraa Karkkilassa.

Seiska kertoo, että heidän lukijansa bongasi Angelan hiljattain Karkkilassa miesseurassa. Andyn amerikkalainen vaimo ja hänen seurassaan ollut komea, viisikymppinen, rokkihenkinen mies nähtiin Karkkilan R-Kioskilla kahvittelemassa.

Seiskan mukaan Angela oli jäänyt Ärrän ulkopuolelle odottamaan, kun mies tilasi heille sisältä noutokahvit. Kuuleman mukaan mies oli pyytänyt kirjoittamaan kahvikuppiin ”rakas.”

Miehellä oli harmaat, ponnarilla olevat hiukset ja hänen kerrotaan olleen rokkihenkinen. Kahvittelutuokiosta ei ollut muuta kerrottavaa, sillä Seiska ei tavoittanut Angelaa kommentoimaan tapahtunutta.

Andy ja Anglea ovat olleet yhdessä jo 30 vuotta: kyseessä on siis varsin ikoninen pariskunta Suomen rokkialalla. Pariskunta on kuitenkin asunut erillään jo vuoden päivät.

Andyn hiljattain kokema oikeudenkäynti huumausainerikoksesta johti miehen onneksi vapautumiseen syytteistä. Joulukuussa tapahtuneen tappelun seurauksena Andyn ystävä oli kertonut hänen hallussaan olleen marijuanan kuuluneen Andylle: tätä ei kuitenkaan voitu oikeudessa todistaa, sillä huumeissa ei ollut Andyn DNA:ta eikä sormenjälkiä, ja rokkari käveli ulos puhtain paperein.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos