Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kummallinen tilanne Andy McCoyn oikeudenkäynnissä: ”Mitä hemmetin skeidaa tää nyt on?”

Andy McCoyn oikeudenkäynnissä kummallisia tilanteita
AOP

Muusikko Andy McCoy (58) oli hiljattain Helsingin käräjäoikeudessa selvittämässä huumausainerikosta, joka sai alkunsa Alepan kassajonosta Helsingissä joulukuussa. Andy oli ajautunut tappeluun, jota selvitettäessä hänen seurassaan olleelta ystävältä oli löytynyt marijuanaa. Ystävä oli kuitenkin osoitellut sormella Andyä, ja tätä puitiin viime torstaina käräjäoikeudessa.

Seiska kertoo, että oikeus oli kuitenkin Andyn puolella, sillä huumausaineesta ei löytynyt Andyn DNA:ta eikä sormenjälkiä. Andy myös kielsi itse käyttävänsä huumeita. Oikeus päästikin muusikon pälkähästä ja määräsi valtion maksamaan Andyn asianajokulut.

Kummallinen selkkaus ja takavarikko

Ennen oikeudenkäynnin alkua turvatarkastuksessa Andy herätti kuitenkin huomiota sekä värikkäällä asukokonaisuudellaan että kummallisella tilanteella, jossa häneltä takavarikoitiin jotain. Muusikko oli kuuleman mukaan jutellut vartijan kanssa tovin ja saanut myöhemmin paperin, jolla takavarikoidun tavaran saa takaisin. Takavarikon syy jäi epäselväksi.

”Mitä hemmetin skeidaa tää nyt on?”

Oikeudenkäynnin aikana nähtiin myös kummallinen tilanne: nainen marssi saliin valtion tunnistuspassi kaulassaan ja tokaisi seuraavaa:

”Tulin tuomaan syytetylle uuden tiedoksiannon. Tätä ei saa kuvata,” nainen oli sanonut.

Andy tutki papereita hetken tuimana ja ojensi ne sitten asianajajalleen sanoen: ”Saatana, mitä hemmetin skeidaa tää nyt on?”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos