Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jänniä kisahetkiä! Tanskalaista pelaajaa elvytettiin, suomalaiset julkkikset kannustivat Huuhkajat voittoon

Jänniä kisahetkiä Suomen pelissä Euro 2020 kisoissa
AOP

Lauantaina 12.6. alkoi Huuhkajien historiallinen taival jalkapallon MM-kisoissa. Lauantaina Suomi pelasi ottelun Tanskaa vastaan ja nappasi voiton kotiin 1-0 tuloksella. Ottelu ei kuitenkaan sujunut saumattomasti, nimittäin kentällä nähtiin järkyttävä tilanne, kun Tanskan Christian Eriksen sai vakavan sairauskohtauksen.

Peli keskeytettiin, kun Eriksen kaatui kentällä sairauskohtauksen saattelemana. Pelaajaa elvytettiin, jonka jälkeen peli päätettii kuitenkin kaikesta huolimatta pelata loppuun. Kuudenkymmenen peliminuutin jälkeen Suomen Joel Pohjanpalo puski verkkoon pelin ratkaisseen maalin.

Suomalaiset olivat virittäytyneet peliin ja niin tavan talliaisten kuin julkkisten kodeissa peliä seurattiin tiiviisti. Suomi pärjäsi EM-karsinnoissa yllättävän hienosti ja nyt B-lohkossa pelaavaa Suomea kannustetaan kovasti. Muun muassa Sipe Santapukki sanoo Instagram -päivityksessään, että pelipaidan värillä ei nyt ole väliä, sillä ”tänään ollaan kaikki Huuhkajia” – viitaten lauantain jännittävään peliin.

Myös Joel Harkimo ja hänen puolisonsa fitness-tähti Janni Hussi kannustivat Huuhkajia.

Tero Tiittanen kannusti Huuhkajia tuplasuklaakakun voimin ja mietti, että saattaapa tirauttaakin illan aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos