Pidetään yhteyttä

Huumori

Mies oli jumissa tuuletusputkessa kaksi päivää: miehellä kummallinen tekosyy

Mies oli jumissa tuuletusputkessa kaksi päivää
AOP

Kaliforniassa todistettiin melko mielenkiintoista tapahtumaa hiljattain, kun poliisi pelasti tuuletusputkessa kaksi päivää jumissa olleen miehen. Kalifornian Santa Rosan poliisi julkaisi tapahtumasta hupaisan twiitin, joka kertoo, miksi nenään ei kannata tunkea ihan joka paikkaan.

Santa Rosan poliisi oli saanut ilmoituksen epäilyttävästä ajoneuvosta viinitilan lähellä. Sininen auto oli ollut parkkeerattuna viinitilan läheisyyteen jo kaksi päivää. Sonoman sheriffi ajoi paikalle ja he löysivät jotain odottamatonta: tuuletusputkessa jumissa olleen miehen.

38-vuotias mies kertoi Sonoman sheriffille, että hän harrastaa antiikkisten maatalouslaitteiden kuvaamista ja oli kuvatessaan jäänyt jumiin tuuletusputkeen. Hän oli ollut jumissa putkessa kaksi päivää ennen kuin poliisi tuli hätiin.

Poliisin epäilykset kuitenkin heräsivät, sillä kyseinen tuuletusputki ei ollut antiikkinen. Lisäksi miehen hallusta löytyi enemmän metamfetamiinia kuin kuvauslaitteita. Kahden piinaavan päivän jälkeen mies siis pelastettiin pälkähästä ja hän joutui ojasta allikkoon: hänet nimittäin pidätettiin ja kuskattiin saman tien putkaan. Mies jäi nalkkiin luvattomasta liikkumisesta viinitilalla, huumeiden hallussapidosta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Sonoman sheriffi tägäsi twiittinsä hupaisasti sanomalla: ”Piilosta pitäisi leikkiä vähintään kahden ihmisen kesken.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos