Pidetään yhteyttä

Huumori

Kissa yritti varastaa ruokaa tarjottimelta: ei mennyt suunnitelmien mukaan

Kissa yritti varastaa makupalan tarjottimelta - ei mennyt suunnitelmien mukaan
AOP

Kissat ovat varsinaisia veijareita: niitä harvoin kiinnostavat talon säännöt. Esimerkiksi pöydällä hyppiminen, vessapaperin tuhoaminen, ovien raapiminen ja ruoan varastaminen onnistuvat ihan jokaiselta kissalta. Jokainen kissan omistaja tietää, että kissoille on turha opettaa talon tapoja, sillä ne tekevät juuri sitä, mitä itse haluavat.

Ihmisten täytyykin siis vain tyytyä osaansa ja osata nauraa kissojen hullutteluille ja hupsuille hetkille. Youtubessa ja muualla netissä nähdäänkin usein hassuja videoita ja kuvia kissoista, jotka ovat pahanteossa tavalla tai toisella.

Tällä alla olevalla videolla näet kissan, joka yrittää varastaa ruokaa pöydällä olevalta tarjottimelta. Herkulliset välipalat houkuttelevat ja kissa päätti napata tassullaan herkun parempiin suihin. Se ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä kissan kovista yrityksisä huolimatta makupala jäi tarjottimelle, huvittuneiden omistajien kuvatessa tilannetta ja nauraessa vieressä.

Videon lopussa voit suorastaan tuntea kissan pettymyksen, kun se luovuttaa ja antaa makupalan jäädä tarjottimelle. Yritys oli kuitenkin hyvä ja toivomme, että omistajat auttoivat kissaa ja palkitsivat hyvän yrityksen herkulla.

Katso hupaisa video alta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos