Pidetään yhteyttä

Huumori

Nyt voit tienata 46 euroa tunnilta auringon ottamisesta – onko tässä työ sinulle?

Tienaa 46 euroa tunnilta tänä kesänä: ota aurinkoa työksesi
AOP

Suomen kesä alkaa olla parhaimmillaan ja itse kukin paistattelee päivää auringossa. Kun aurinko näyttäytyy pilvien takaa ja helteet alkavat painaa päälle, on mukava levittää viltti nurmikolle tai tuoda aurinkotuoli ulos ja nauttia lämpimistä ilmoista. Mutta tiestikö, että nyt voit saada työpaikan ammattimaisena auringonottajana?

Mirror kertoo, että Whatshed.co.uk etsii viittä ihmistä testaamaan puutarhakalusteita. Yritys maksaa näillä viidelle onnekkaalle 40 puntaa (eli noin 46 euroa) tunnilta. Tehtävänä on testata puutarhakalusteita, kuten aurinkotuoleja, kuukauden verran ja raportoida niiden mukavuudesta, tyylistä, käytännöllisyydestä ja muista tekijöistä suoraan yritykselle.

Yritys maksaa 46 euroa tunnilta (5 tuntia viikossa) ja maksaa kaikki ”auringon ottamisesta syntyvät kulut”, kuten aurinkorasvan ja ruoat ja juomat.

Yritys on sanonut, että työntekijöiden turvallisuus on tärkeää, joten he vaativat ainakin SP 50 aurinkorasvaa ja maksimissaan 3 tunnin työaikaa per päivä. Yritys sanoo myös, että sadesäiden osuessa kohdalle työaikaa voidaan pidentää.

Tässä lienee yksi maailman parhaista ja rentouttavimmista kesätöistä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesää kuin ottaa aurinkoa kuukauden verran ja tienata rahaa laiskottelemisesta?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos