Pidetään yhteyttä

Huumori

111-vuotias australialainen mies kertoo salaisuuden pitkään ikäänsä – tätä et olisi arvannut

111-vuotias mies syö kananaivoja viikoittain - onko tässä salaisuus pitkään ikään?
AOP

Pitkään ikään saakka ehtineet ihmiset kertovat mielellään medialle salaisuuksiaan pitkään ikään. Monet kertovat sen johtuvan hyvänstä ruokavaliosta, liikunnasta, runsaasta vedenjuonnista, sokerittomasta elämäntyylistä ja niin edelleen. Dexter Kruger kertoo hänen 111 vuoden ikänsä johtuvan kuitenkin jostain aivan muusta.

Nykyään vanhainkodissa asuva Kruger, entinen karjatilanpitäjä, on kertonut Australian Broadcast Corporationille, että salaisuus hänen pitkään ikäänsä ovat kanojen aivot.

”Kanoilla on pää, tiedättehän. Ja pään sisällä on aivot. Ne ovat herkullisia ja ne voi syödä yhdellä haukkauksella,” Kruger kertoi. Hän syö haukullisen kanan aivoja ihan joka viikko ja hän on vakaasti sitä mieltä, että tämä mielenkiintoinen ruokavalio on syynä hänen pitkään ikäänsä. Krugerin oma poika 74-vuotias Greg kuitenkin väittää, että isän pitkä ikä johtuu Outback -elämän tyylistä – eli lihaisesta ruokavaliosta ja ulkoilmasta.

Queenslandin vanhainkodissa nykyään astustava Kruger on vanhainkodin hoitajien mukaan yksi heidän terävimmistä asukkaistaan. Miehen muisti on kuulemma erinomainen – liekö kanan aivoilla osuutta asiaan? Austalian vanhimmaksi elänyt henkilö on toistaiseksi vuonna 2002 kuollut Christina Cook, joka eli 114-vuotiaaksi.

Lähde: https://apnews.com/article/australia-fd45109d627b01cb9270ad740535cb32

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos