Pidetään yhteyttä

Huumori

Kissa hyppäsi viidennestä kerroksesta – katso kisun huvittava reaktio

Kissa hyppää viidennestä kerroksesta
Twitter

Eräs tuntematon musta kissa on hiljattain päässyt uutisiin hypättyään kerrostalon viidennestä kerroksesta. Tämän kisulin täytyy olla maailman onnekkain, sillä viidennestä kerroksesta hyppääminen ei yleensä suju yhtä vaivattomasti kuin tällä kertaa. Videon nähneet katsojat ovat naureskelleet sekä kissan mielettömälle onnelle, että sen hauskalle reaktiolle.

Kissa oli jumissa palavan talon viidennessä kerroksessa Chicagossa. Videolla näemme sen kurkkaavan varovasti ikkunasta ja hyppäävän naukuen alas. Kissa laskeutuu jaloilleen ja pienen hypähdyksen jälkeen marssii paikalta kuin se ei olisi tehnyt mitään sen kummempaa kuin hypännyt sohvalta alas.

Chicagon palokunta kertoi FOX 32 -uutiskanavalle, että kissa selviytyi uhkarohkeasta tempauksestaan vammoitta.

“Se meni autoni alle ja pysyi siellä piilossa pari minuuttia. Sitten se yritti kiivetä takaisin asuntoon sisään,” Larry Langford kertoi Chicago Sun-Timesille.

Hän kertoo, että he etsivät yhä kyseisen asunnon (ja kissan) omistajaa. Tämä lienee hyvä esimerkki siitä, että kissoilla todellakin on 9 elämää – tai ehkä tällä kissalla oli neliapila korvan takana. Tulipalossa ei myöskään loukkaantunut ketään, vaan siitä selvittiin säikähdyksellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos