Pidetään yhteyttä

Huumori

Pariskunnan riita eskaloitui – tyttöystävä sai ämpärillisen virtsaa päälleen

Riita eskaloitui Yhdysvalloissa - tyttöystävän päälle ämpärillinen virtsaa
AOP

Pariskuntien riidat saattavat johtaa jos jonkinlaisiin tilanteisiin, mutta tällä kertaa riidan lopputulos oli varsin huvittava ja kieltämättä ällöttävä. Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa lauantaina poliisi nimittäin vastasi hätäpuheluun aamuyöllä – ja kovin kummallisesta syystä.

Fred Funnye, 61-vuotias pohjoiscarolinalainen mies ja hänen 27-vuotias tyttöystävänsä olivat riidelleet Funnyen palattua kotiin aamuyöllä kello kolmen pintaan umpihumalassa. Mies oli vaatinut tyttöystäväänsä ”suorittamaan naiselle kuuluvia velvollisuuksia” ja siitä oli eskaloitunut riita.

The Smoking Gun kertoo, että mies oli heittänyt ämpärillisen virtsaa tyttöystävänsä niskaan. Sitä tarina ei kerro, että miksi Funnye virtsaa ämpäriin ja miksi moista ämpäriä säilytetään kotona. Poliisin saavuttua paikalle Funnye kielsi tapahtuneen, mutta tyttöystävästä lähtevä virtsan haju ja Funnyestä leijuva alkoholin tuoksu varmistivat tapahtuman kulun.

Pariskunta oli ollut yhdessä neljä vuotta ja muuttanut yhteen viisi kuukautta aikaisemmin. He ovat kihloissa ja Funnye oli kosinut tyttöystäväänsä Walmartissa, yhdysvaltalaisessa supermarketketjussa.

Jäämme tyrmistyneenä ihmettelemään, että miksi pariskunnan kotona oli ämpärillinen virtsaa ja miksi sitä käytettiin aseena tässä riidassa.

Lähde: http://www.thesmokinggun.com/documents/revolting/louse-doused-woman-714038

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos