Pidetään yhteyttä

Viihde

Stefan Therman ja Sofia Berlórf jälleen riidoissa – mistä nyt on kyse?

Stefu ja Sofia jälleen riidoissa
Instagram / Sofia Belórf

Sofia Belórf (31) ja hänen miesystävänsä Stefan ”Stefu” Therman (32) ovat jälleen riidoissa ja draamaa riittää. Seiska kertoi asiasta tarkemmin.

Keskiviikkona keskellä yötä Stefun Instagram Tarinat -osioon oli ilmestynyt äreitä viestejä.

”Suurin virheeni elämässäni oli tämä tekopyhä paska. Anteeksi lähimmät. Tässä on Suomen suurin rotta,” päivityksessä luki. Päivityksen yhteyteen Stefu oli jakanut Sofian kuvan. Pari tuntia tämän jälkeen päivitys poistettiin, Stefulle tuttuun tapaan.

Sofia on myös ollut aktiivinen Instagramissa. Hänen omasta Tarinat -osiostaan selviää, että hän on jo aloitellut juhannuksen vieton Hangossa. Stefua kuvissa ei näy. Kuvissa nähdään muun muassa sali ja ravintolameininkiä, mutta riidasta ei näy merkkiäkään.

Seiska kertoo, että pariskunnan on tarkoitus tavalliseen tapaan viettää juhannusta Hangossa Stefun kesäasunnolla. Aikaisempina vuosina Sofian ja Stefun seurue on nähty erässä hankolaisessa ravintolassa, jossa on pariin otteeseen ollut mekastustakin. Ravintolan järjestyksenvalvojat ovat jopa joutuneet puuttumaan rientoihin aikaisempina vuosina.

Pääset seuraamaan Sofian uutta sarjaa Sofian Salaisuudet Discovery+ -kanavalla, jossa Sofia kertoo tarkemmin omasta elämästään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos