Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi kertoi ensimmäisestä vuodestaan Aamulypsyssä – Anni Hautala kommentoi nopeasti ja paljonpuhuvasti

Hussi muisteli kulunutta vuottaan Aamylypsyssä
AOP

Fitness-maailmastakin tuttu Janni Hussi on fiilistellyt Instagramissa kulunutta vuottaan Suomipopin Aamulypsyn juontajana. Viimeisen vuoden aikana hän on tuurannut äitiyslomalla ollutta Anni Hautalaa.

Hussi kertoo, että kulunut vuosi on ollut yksi hänen parhaistaan. Hän on lähdössä innoissaan kesälomalle, tyytyväisenä kuluneen vuodenn työhön.

Instagramissa julkaistussa kuvasarjassa on kuvia kuluneelta vuodelta. Näemmä hauskaa on ollut, vaikka työtä on riittänyt.

”Muistan ton ku eilisen päivän. Mä en nukkunut sekuntiakaan edellisenä yönä, kun jännitti niin perkuleesti. Että mitä mä nyt sanon, mitä aiheita mulla on ja miten mä istun porukkaan. Tosta lähetyksestä en jännitykseltäni muista juuri muuta kun sen, että yritin opettaa kundeille veneilymerkkejä, joita en itsekään osaa. Vahva aloitus sanoisinko!”

Yksi ensimmäisistä kuvaan kommentoineista oli itse Anni Hautala. Hän sanoi suorat sanat Hussin tekemästä työstä ja kertoi, mikä radiojuontajan kesälomassa on parasta.

”Hyvä Janni! Hienosti oot hoitanut hommaa. Ja nauti nyt siitä hetkestä kun saat laittaa puhelimen herätyksiin sen parhaan: EI HERÄTYKSIÄ.”

Janni on nyt lähdössä kovasti odotetulle kesälomalle.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos