Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Julkkislääkäri Pippa Laukalle sattui megaluokan moka: ”Maailmani rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky”

Pippa Laukalle sattui megaluokan moka
Instagram / Pippa Laukka

Olet mitä syöt -sarjasta tuttu julkkislääkäri Pippa Laukka (51) kertoo Instagramissa, kuinka hänelle tapahtui megaluokan moka. Vastaanotto oli täynnä odottavia potilaita, eikä Pippaa näkynyt mailla halmeilla. Hän oli jättänyt sekaannuksen takia saapumatta töihin.

Pippa julkaisi Instagramissa kesäisen kuvan, jossa hän myönti erheensä.

”Aikanaan lukion hissan opettaja halusi meidän oppivan latinankielisiä fraaseja. Hän kertoi meille jokaiselle yhden fraasin, joka tuli opetella ja painaa mieleen. Latinaa on toki tullut opeteltua sen jälkeenkin, mutta hyvin on oma fraasini pysynyt mielessä, nimittäin se oli Errare humanum est – ihminen on erehtyväinen,” Pippa kirjoitti kuvan yhteyteen.

”Kun sain soiton hoitajalta, maailmani rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky. Mulle on kunnia-asia hoitaa työni kunnolla, eikä siihen todellakaan kuulu noshowt sun muut,” Pippa jatkaa.

Pippa piti seuraavana päivänä paikkovastaanoton, joten potilaat eivät joutuneet odottamaan uutta aikaa elokuuhun saakka.

”Mulla on ehkä maailman ihanimmat potilaat. Jokainen heistä ymmärsi tilanteen ja suhtautui rakentavasti, vaikka eräskin heistä oli tullut vastaanotolleni Porista ja yöpyi hotellissa. Ihailen tuota asennetta ja todellakin otan itse siitä opiksi omissa asiakaskohtaamisissa. Koska errare humanum est!”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos