Pidetään yhteyttä

Viihde

Sonja Länsivuori antoi poikaystävälleen pakit kolmesti: tämä ele sai viimein sydämen sulamaan

Sonja Länsivuori antoi poikaystävälle pakit kolmesti
AOP

Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuori (23) on ollut kiireinen viimeisen vuoden aikana. Neitokainen sai koronaepidemian takia töistä potkut kolmesti, mutta on nyt suomalaisen design -yrityksen markkinointipäällikkönä ja tekee sisällöntuottajan töitä. Missikiertue vie myös kaunottaren aikaa.

Sonja on nyt kertonut Seiskalle, miten hänen nykyinen seurustelukumppaninsa sai viimein viemään jalat alta ja sulattamaan sydämen. Seurustelusuhde on vielä melko tuore, sillä pariskunta on seurustellut noin puolen vuoden ajan. Kumpikin on helsinkiläistynyt kuopiolainen.

”Emme tunteneet toisiamme Kuopiossa. Emme tienneet kummankin olevan kotoisin sieltä. Kuopiossa kaikki tuntevat toisensa, joten en uskonut, että hänkin on sieltä kotoisin,” missi kertoo Seiskalle.

Sonja oli vielä edellisessä parisuhteessa, kun nykyinen poikaystävä alkoi laittaa viestiä sosiaalisessa mediassa. Kolmesti hän pyysi ulos, mutta Sonja kieltäytyi, sillä hän oli parisuhteessa.

”Tässähän on sellainen nolo juttu, että seurustelin vielä edellisen poikaystäväni kanssa, kun nykyinen seurustelukumppanini alkoi laittaa minulle viestiä sosiaalisessa mediassa. Vastailin hänelle kohteliaasti, ja hän pyysikin minua treffeille kolme kertaa. Kieltäydyin totta kai kohteliaasti, koska olin parisuhteessa. En tosin koskaan kertonut hänelle, että olen parisuhteessa,” Sonja kertoo.

Kun Sonja viimein erosi ja nykyinen kumppani pyysi häntä vielä kerran ulos, Sonja viimein suostui.

”Pisteet siitä, että hän jatkoi yrittämistä, vaikka kieltäydyin monta kertaa. Osoitti ainakin olevansa päämäärätietoinen nuori mies.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos