Pidetään yhteyttä

Viihde

Dwayne Johnsonin jäätävän upea härkätatuointi: 30 tuntia työtä takana

Dwayne Johnsonin uusi tatuointi kerää katseita
AOP

Dwayne ”The Rock” Johnson (49) julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan koko hauiksen peittävästä härkätatuoinnista. Upeaa jälkeä tehnyt tatuoija Nikko Hurtado tatuoi Johnsonia kolme päivää ja melkein 30 tunnin ajan.

Johnson otti oikeaan käsivarteensa tatuoinnin härästä vapaaotteluaikoinaan. Härkä on vuosien varrella kokenut melkoisen muodonmuutoksen ja hiljattain valmistunut, yksityiskohtainen tatuointi on saanut Instagramissa jo yli 2 miljoonaa tykkäystä. Johnson mietti tatuoinnin tarkoitusta tarkasti ja kertookin kuvatekstissä, että kaikki härän kallossa nähdyt murtumat kertovat elämänkoulusta samalla tavalla kuin hänen omat arpensa ja ryppynsä: ne on kaikki ansaittu ajan saatossa.

Jopa härän sarvien asento (eteenpäin eikä sivuille) kertoo siitä, että hän jatkaa aina eteenpäin hyvällä energialla. Tärkein yksityiskohta on kuitenkin härän silmä (the MANA), joka kertoo elämästä ja positiivisesta energiasta.

Alun perin härkätatuointi komisti Johnsonin hauista yksinkertaisena versiona ja alla olevasta Instagram -kuvasta näet, miltä se näytti vuonna 2017. Hurtado teki oivaa työtä peittäessään tatuoinnin upealla, uudella härällä. Tätä tatuointia kelpaa esitellä. Katso kuva muodonmuutoksesta alta ja muista käydä tykkäämässä ja kommentoimassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos