Pidetään yhteyttä

TV

Sofia Belórf Martina Aitolehdestä: ”Hän on minua kohtaan niin kamala.”

Sofia Belorfin ja Martina Aitolehden välit tulehtuneet
AOP

Discovery+ esittää uutta sarjaa nimeltään Sofian salaisuuksia. Sarjassa Sofia Belórf kertoo elämästään ja parisuhteistaan, sekä tietysti paljastaa omia salaisuuksiaan. Sofia on kertonut hiljattain, että hänen ja Stefan Thermanin parisuhteessa on turhan paljon painolastia, jota ovat aiheuttaneet kummankin entiset puolisot.

Sofian entinen puoliso on Niko Ranta-aho, joka on tällä hetkellä vankilassa huumausainerikoksesta. Stefun entinen on puolestaan hänen tyttärensä äiti, Martina Aitolehti. Sarjan viimeisimmässä osassa Sofia kuvaili psykoterapeutille hänen tilannettaan.

”Parisuhteessani on liikaa menneisyyden juttuja ja edellisen suhteen paskoja, niin minun puoleltani kuin mieheni Stefunkin puolelta,” Sofia kertoo.

Sofia on pahoillaan siitä, ettei hänen ja Stefun suhde ole päässyt etenemään normaalisti, vanhojen painolastien vetäessä suhdetta alaspäin. Sofia erosi Nikosta hänen jouduttuaan vankilaan: edessä oli pakkoero.

”Hyppäsin tosi nopeasti uuteen suhteeseen. En ollut vielä toipunut sydänsurustani. Ja Stefun ex on tuonut omat murheensa. Hän on minua kohtaan niin kamala. Olen tuntenut koko ajan sen, miten joku yrittää mustamaalata minua.”

Terapian avulla Sofia yrittää saada apua hänen ja Stefun suhteen parantumiseen.

”Käännymme toisiamme vastaan, vaikka pitäisi olla yhdessä niitä huonoja juttuja vastaan. Välillä minusta tuntuu, että olemme toistemme vihollisia.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos