Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg pohtii ”keimailukuvien” merkitystä henkilöbrändin kannalta – ”Olen nykyään yhteiskuntakelpoinen”

Sointu Borg pohtii "keimailukuvien" merkitystä henkilöbrändin kannalta - "Olen nykyään yhteiskuntakelpoinen"
Instagram / Sointu Borg

Diili-ohjelmasta tuttu Sointu Borg on suorasanainen yrittäjä, joka ei pelkää kertoa mielipiteitään julkisesti. Uusimmassa Instagram-julkaisussaan hän pohtii mielenkiintoista aihetta, nimittäin ”keimalukuvien” merkitystä oman henkilöbrändin kannalta.

”Jos täysin läpinäkyviä ollaan, niin nykypäivänä jos julkaisen ”rohkeamman” kuvan, vaikka nyt sitten uikkareissa, niin seuraajamääräni saattavat laskea muutamankin sadan kerralla. Toisin sanoen somebisneksen kannalta keimailukuvani eivät ole edes kannattavia.⁣ Miksi?” hän kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Hänen mielestään asialle voi olla monia syitä.

”Edelliseen on varmasti monta syytä. Yksi voi olla se, että joku on törmännyt johonkin julkaisemaani feed-tekstiin, samaistunut siihen ja painanut seuraa-nappia. Sitten kun eteen pamahtaa uikkarikuva, niin seuraaja kokee, että tällainen tavara tai habitus ei kiinnosta, tukee toksista länsimaalaista kauneisihannetta ja lopettaa seuraamisen. Hän haluaa nähdä vain syvällistä pohdintaa. End of story,” hän kirjoittaa.

Hän lisää vielä, että homma toimii tietysti toisinkin päin: setämies haluaa enemmän pintaa ja vähemmän pohdintaa.

”Minulta on kysytty, että miksi julkaisen vielä tänäkin päivänä tietynlaista materiaalia, koska ”minun ei tarvisi”. Olen kuitenkin nykyään yhteiskuntakelpoinen. Eläköön!” hän sanoo sarkastisesti vielä julkaisun lopussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tekstillään ja uudella julkaisullaan Sointu taisi viitata edellisiin julkaisuihinsa, joissa hän keimaili biksuissa poreammeessa Himoksella. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos