Pidetään yhteyttä

TV

Mitä ihmettä? Netflixin uudessa jenkkisarjassa näytellään Sauli Niinistöä

Netflixin Murdervillen jaksossa näytellään Sauli Niinistöä
AOP

Jos olet jo nähnyt Netflixin uuden murhamysteeri- ja komediasarjan Murdervillen kaikki kuusi jaksoa, saatoit viimeisen jakson kohdalla hieraista silmiäsi, kun sarjan koomikko Ken Jeong näytteli improvisoiden tasavallan presidentti Sauli Niinistöä.

Kyseisessä jaksossa Will Arnettin näyttelemä Terry Seattle on pulassa, sillä hänen asuntohakemuksensa Monterey-yhteisöön ei saa vastakaikua, sillä yksikään hänen suosittelijoistaan ei ole suostunut sanomaan mitään hyvää Seattlesta. Seattle sai huonot uutiset puhelimitse autoa ajaessaan. Seattle päättää väittää puhelinkeskustelussa, että hänen vieressään istuu Suomen presidentti Sauli Niinistö – hänen vieressään toki istui Jeongin esittämä improhahmo, jonka tehtäväksi tuli improvisoida Sauli Niinistöä.

Puhelinkeskustelu saa hauskoja piirteitä, kun puhelimen toisessa päässä oleva innostuu kuullessaan tästä:

“Oletko Suomen presidentin, Sauli Ninistön kanssa juuri nyt?”

“Luoja, on todellinen kunnia puhua kanssanne, herra presidentti.”

“Olen itse asiassa Suomi-fani.”

“Olen käynyt Hämeenlinnassa ja Kristiinankaupungissa…”

“Mikä on suosikkikaupunkisi, jos Helsinkiä ei lasketa?”

Ken Jeong improvisoi Niinistöä vastaten:

“Suosikkipaikkani on erikoinen…”

“Pieni kaupunki nimeltä Greensboro”, Jeong vastaa.

Miten se lausutaan, kaikkine ä- ja ö-kirjaimineen? Kerrotko?, puhelimen päässä oleva henkilö kysyy.

Jeong koittaa pitää pokkaa koittaessaan tavata nimeä, mutta tilanne on aivan liian hillitön ja hän puhkeaa hallitsemattomaan nauruun. Jeong antaa kuitenkin erinomaiset suositukset Seattlesta, ja kertoo hänen olevan rehti kaveri ja todellinen Suomen kansan ystävä.
Jeongin esittämän Sauli Niinistön suosiukset näyttävät purevan, sillä suositus Suomen presidentiltä oli kaikki mitä tarvittiin.

Murderville on Krister Johnsonin Netflixille kehittämä yhdysvaltalainen komediasarja, jossa yhdistetään käsikirjoitettua komediaa ja improvisointia. Sarja perustuu BBC Three -televisiosarjaan Murder in Succesville.

Murderville sai ensi-iltansa 3. helmikuuta 2022, jolloin kaikki ensimmäisen kauden kuusi jaksoa julkaistiin. Jokaisessa jaksossa vieraileva tähti esittää alokasetsivän roolia. Vieraalle ei kuitenkaan anneta käsikirjoitusta etukäteen, ja hänen on improvisoitava kaikki jakson läpi yrittäessään selvittää, kuka on todellinen tappaja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos