Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórf matkustaa julkisilla ja rikkoo sääntöjä – vouti perässä ja maksamattomia laskuja: mihin Sofian elämä on menossa?

Sofia Belórf matkustaa julkisilla ja rikkoo sääntöjä - vouti perässä ja maksamattomia laskuja
Instagram / Sofia Belórf

Sofia Belórf tunnetaan luksusmaisesta elämäntyylistään ja siitä, että hän elää meidän tavallisten talliaisten yläpuolella. Stefan Thermanin fitnessheilan elämää pääsee seuraamaan Sofian Salaisuudet -ohjelmasta – mutta se ei paljasta ihan kaikkea.

Seiska uutisoi hiljattain, että Sofia nähtiin nousemassa Helsingin ratikkaan ilman maskia. Nyt Sofia on rikkonut jälleen sääntöjä matkustaessaan Helsingin metrossa Hakaniemeen ilman maskia, jonka käyttö julkisessa liikenteessä on pakollista.

”Nousin kyytiin Rautatientorilta ja huomasin hänen seisoskelevan viereisessä oviaukossa. Hän oli yksin liikenteessä, mutta selasi keskittyneesti puhelintaan,” Seiskalle kerrottiin.

Seiska sai käsiinsä myös Sofian verotiedot ja ulosottorekisterin. Somekaunottaren tulot ovat olleet melkoisessa laskussa ja vuodesta 2017 ne ovat laskeneet kuin lehmän häntä. Vuonna 2017 sSofian tulot olivat vielä yli 100 000 euroa, mutta vuonna 2018 jo alle 30 000 euroa ja 2019 alle 20 000 euroa, kertoo Seiska.

Lisäksi 15.7. saadusta ulosottoviraston raportista kävi ilmi, että Sofialta peritään 24 000 euron edestä rahaa. Merkintöjä oli yhteensä 14 kappaletta, joista viimeisimmät merkinnät raportissa ovat tuoreita. Liekö tämä syynä siihen, miksi ökyelämästä ja luksusautoilusta pitävä Sofia on päätynyt matkustamaan julkisilla kulkuvälineillä?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos