Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Poliisi tutkii: tuhopoltto Beyoncén ja Jay Z:m kodissa New Orleansissa

Poliisi tutkii: tuhopoltto Beyoncén ja Jay Z:m kodissa New Orleansissa
AOP

Poliisi tutkii hiljattain New Orleansissa tapahtunutta tulipaloa. Beyoncén ja Jay Z:n omistama koti paloi myöhään tämän viikon keskiviikkoiltana, keroo Yahoo. Palovaroitin hälytti paikalle palokunnan, joka saapui sammuttamaan lieskat tyhjässä kodissa. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Poliisi tutkii kuitenkin asiaa tuhopolttona. Naapurit kertoivat nähneensä epäilyttävän hahmon hiippailemassa talon läheisyydessä samoihin aikoihin, kun viranomaiset saivat tiedon tulipalosta. Poliisi kertoi myös palon saaneen alkunsa talon keittiöstä, josta löytyi avonainen bensakanisteri ja kirjoja uunin sisältä.

Beyoncén manageri ei ole kommentoinut asiaa medialle ainakaan toistaiseksi.

Poptähti osti tämän kodin vuonna 2015. Se oli ollut aikaisemmin kirkko ja balettikoulu, ennen kuin Sugarcane Park LLC, jonka postiosoite on merkattu Parkwood Entertainment LLC:n (Beyn omistaman yrityksen) nimiin päätti ostaa sen. Naapurit olivat sanoneet, että kodin portti on usein auki ja sinne on murtauduttu aikaisemminkin.

Alla olevalta videolta näet palokunnan, joka on saapunut poptähden kodin eteen sammuttamaan paloa. Hulppea koti näyttää suorastaan surulliselta videolla. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos