Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Selena Gomezin koripallotaidot saavat sinut repeämään naurusta – Katso video!

Selena Gomez esittelee hulvattomia koripallotaitojaan
AOP

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez vietti aikaa ystäviensä kanssa ja he kuvasivat lyhyen videopätkän, jossa Gomez pääsee näyttämään taitojaan koripallossa. Videon nähtyämme olemme kuitenkin melko vakuuttuneita siitä, että Gomezin ei välttämättä kannata suunnitella uraa koripallon parissa.

Ystävät haastoivat Gomezin pelaamaan koripalloa ja näyttämään heille, miten tehdään kolmen pisteen heitto. Gomez suostui itsevarmasti näyttämään sen todeten, että hän pystyy siihen.

Ennen heittoa Gomez kuitenkin huomauttaa kameralle, että hän on loukkaantunut ja näyttää
keskisormeaan, jossa on laastari. Loukkaantuminen on kuulemma tapahtunut keittiössä, joten hän toivoo ymmärrystä sen suhteen, jos heitto ei onnistukaan.

Täysin pieleen mennyt heitto sai seuraajat huvittumaan ja onhan kyseessä tosiaan hauska videopätkä.

Emme kuitenkaan ole lainkaan yllättyneitä siitä, että Gomezilla ei juuri ole aikaa harjoitella koriskentillä eikä muutenkaan panostaa tällä hetkellä vapaa-ajan harrastuksiin. Hänet on pitänyt kiireisenä oma kokkiohjelma, hiljattain perustettu kauneusyritys ja hän tulee myös näyttelemään pääosaa uudessa minisarjassa Murders in the Building, joka nähdään Hululla 31. elokuuta alkaen.

Gomezin ura näyttelijänä alkoi jo 7-vuotiaana ja hänet on sen jälkeen nähty lukuisissa eri elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän on ensimmäinen maailmantähti, joka rikkoi 100 miljoonan seuraajan rajan Instagramissa vuonna 2016. Hän on myös ollut yksi nuorimmista Unicef-lähettilääksi valituista henkilöistä, kun hänet vuonna 2009 vain 17-vuotiaana valittiin Unicefin hyvän tahdon lähettilääksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos