Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsiltä todella outoja päivityksiä – Fanit huolissaan tähden mielenterveydestä

Brtiney Spearsilta todella hämmentäviä Instagram-päivityksiä
AOP

Laulaja Britney Spears on saanut seuraajansa huolestumaan tähden viimepäiväisten Instagram-päivitysten vuoksi. Muutama päivä sitten hän puhui kivien älyllisyydestä ja nyt käärmepuvussa poseeraava Spears kirjoittelee taas hieman sekavia.

– Pitelin kerran käärmettä VMA:ssa (Video Music Awards), mutta päätin mennä 20 vuotta eteenpäin ja tulla v*tun käärmeeksi itse!!! Ja koska temput ovat lapsille te senkin ovelat pikku paskiaiset… kuka arvaa minkä värinen käärme olen huomenna!!!??? Pysykää turvassa ihmiset ja varokaa käärmettä!!!

Fanien kommenteista paistaa sekä hämmennys, mutta myös ymmärrys. Toiset eivät voi uskoa, että Britney itse kirjoittaisi kuvatekstiinsä näin ja moni kyseleekin onko kyseessä tosiaan tähden itsensä kirjoittama julkaisu. Seuraajiensa kutsuminen pikku paskiaiseksi on todella hämmentävää ja saa fanit miettimään, onko tähti lopullisesti menettänyt mielenterveytensä.

– Okei, siis mitä ihmettä…

– Tämä ei voi olla Britney, joka kirjoittaa näin?

– Tämä ei ole lainkaan ihmeellistä, Brit. Toivottavasti sinut vapautetaan häkistäsi pian!

– Mitä v*ttua Britney?

Lähes yhtä hämmentävä on Britneyn julkaisema video, jossa hän tanssii neonpinkki uima-asu päällään. Moni kommentoijista myöntää, ettei pystynyt edes katsomaan loppuun 1,5 minuuttia kestävää videota.

Jotkut fanit uskovat jopa kyseessä olevan jonkinlainen avunhuuto Britneyltä, joka on ollut jo 12 vuotta isänsä holhouksen alla. 39-vuotias Britney on yrittänyt saada toisen holhoojan isänsä tilalle ja hän sai myös vihdoin luvan puhua suoraan oikeudelle holhousta käsittelevässä istunnossa, joka järjestetään 23. kesäkuuta.

Kyseessä on erittäin synkkä ja mutkikas tarina ja Britney on jopa ilmoittanut pelkäävänsä isäänsä. Muuten hän ei ole kuitenkaan halunnut avata asiaa sen enempää julkisuudessa. Onko kyseessä todellinen hätä vai onko tähti todella menettämässä mielenterveytensä? Kuulemme asiasta varmaan lisää myöhemmin tässä kuussa oikeuden istunnon jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos