Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Siepin ja Jutta Larmin sisustusliike kiinni – katosi markkinoilta kaikessa hiljaisuudessa

Sara Siepin ja Jutta Larmin sisustusliike kiinni - katosi markkinoilta kaikessa hiljaisuudessa
AOP

Sara Sieppi ja Jutta Larmin perustivat viime vuoden heinäkuussa sisustukseen liittyvän verkkokaupan, jossa myytiin käsintehtyjä sisustuselementtejä. Boho-sisustuskauppa Raffia Living on kuitenkin laittanut kaikessa hiljaisuudessa ovensa kiinni.

Kumpikaan verkkokaupan omistajista ei ole enää pitkään aikaan hypettänyt tuotteita somessa ja syynä olikin se, että loppukesällä verkkokauppa sulki ovensa.

”Raffian verkkokauppa laitettiin loppukesällä kiinni ajanpuutteen vuoksi,” Jutta viestitti Seiskalle.

”Tällä hetkellä on niin isoja hankkeita menossa, joihin pandemia on tuonut omat haasteensa, että yrittäjänä pitää tarkkaan miettiä, mihin aikaansa käyttää. Päätös verkkokaupan kiinni laittamisesta oli siis helppo,” Jutta kirjoittaa.

Nettikauppa ehti toimia vain alle vuoden.

”Rakkaus sisustamiseen ja bohotyyliä kohtaan innosti avaamaan verkkokaupan riskittömyytensä vuoksi,” Jutta kertoi aikaisemmin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

”Kaikki tuotteet tehdään käsityönä luonnonmateriaaleista. Balin tunnelma on käsinkosketeltava! Boho-sisustus antaa sielukkuutta kotiin, koska kaunis ja rouhea puu ja tuotteen ainutlaatuisuus tuo lämpöä ja tunnelmaa!,” Jutta kertoi aikaisemmin Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos