Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashian haluaa edetä ”extrahitaasti” uudessa suhteessaan – syy on helppo ymmärtää

Kim Kardashian haluaa edetä "extrahitaasti" uudessa suhteessaan - syy on helppo ymmärtää
AOP

Kim Kardashian on hiljattain yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kardashian erosi entisestä miehestään Kanye Westistä aikaisemmin tänä vuonna ja nyt hän tapailee ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen. Muun muassa CNN uutisoi aiheesta.

Kardashian kertoi CNN:lle, että haluaa edetä suhteessa extrahitaasti.

”He vasta tutustuvat toisiinsa, joten kyse ei ole mistään vakavasta. Tämä on ensimmäinen kerta avioeron jälkeen, kun hän tapailee jotakuta, joten hän etenee ekstrahitaasti,” lähde kertoo CNN:lle.

Kardashian asuu itse Los Angelesissa Yhdysvaltojen länsirannikolla, kun taas Davidson pitää majaa itärannikolla New Yorkissa. Välimatka tuo mukanaan omat haasteensa.

”He asuvat eri rannikoilla ja ovat molemmat hyvin kiireisiä. Nyt heille on hankalampaa hypätä johonkin vakavaan tällä hetkellä,” Kardashianin lähipiirilähde kertoo.

Kardashian kertoi aikaisemmin, että ihastui Davidsonissa muun muassa hänen huumorintajuunsa.

Kanye West, joka vaihtoi hiljattain viralliseksi nimekseen Ye, sanoi aikaisemmin, ettei pidä siitä, että Kardashian osoittaa julkisesti hellyyttä Davidsonille. West on kuitenkin itsekin nähty deittailemassa. Kardashianilla ja Westillä on neljä yhteistä lasta ja avioero on vielä toistaiseksi vaiheessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos