Pidetään yhteyttä

Julkkikset

William saanut syytteen rahanpesusta – keikka peruttu

William saanut syytteen rahanpesusta - keikka peruttu
Instagram / Sonja Aiello

Räppäri Ville Virtanen eli William on saanut Seiskan mukaan syytteen rahanpesusta.

Syyte rahanpesusta liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan sanotaan tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja ja jopa 10 kiloa amfetamiinia. Syytettä käsitellään tällä hetkellä Helsingin käräjäoikeudessa. Williamin viikonlopun keikka on peruttu.

Räppärin avopuoliso Sonja Aiello on tunnettu fitnesstähti. Kävi ilmi, että Sonja oli ollut mukana sillä matkalla Espanjassa, jolloin huumeet tuotiin Espanjasta Suomeen. Pääset katsomaan Sonjan Espanjassa kuvatun videon alta.

Sonjalla on Instagramissa jo yli 60 000 seuraajaa. Hän on aikaisemmin kertonut, että on ollut ilkeiden kommenttien ja valheiden kohteena sosiaalisessa mediassa.

Samat päivämäärät

Tietojen mukaan William sai haltuunsa 10 000 euroa käteistä rahaa eräältä huumejutun päätekijöistä. Virtanen lensi 7.6.2021 Espanjaan rahojen kanssa. Hänen oli tarkoitus antaa rahat huumeliigan pomolle Espanjaan päästyään.

Tämä ei kuitenkaan onnistunut, sillä huumeliigan pomo otettiin kiinni törkeistä huumausainerikoksista epäiltynä 8.6.2021.

Sonjan kuvaamalla Youtube -videolla näkyvien päivämäärien perusteella hän lensi Espanjaan 7.6.2021 Helsingistä. Hän on myös kuvannut metskua 8.6.2021, jolloin huumepomo jäi kiinni.

”Olen maailman surkein kuvaamaan matkavlogeja. Aloin kuvata, kun lähdettiin Espanjaan. Kuvasin ensimmäiseltä ja toiselta päivältä vähän, mutta sitten se vähän jäi ja unohtui,” Sonja sanoo videollaan

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos