Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sanna Marin korona-altistuneena lauantai-illan bileissä – ei vältellyt kontakteja

Sanna Marin korona-altistuneena lauantai-illan bileissä - ei vältellyt kontakteja
AOP

Pääministeri Sanna Marinin tukemat koronarajoitukset ilmeisesti koskevat kaikkia muita paitsi häntä itseään. Marin oli viime perjantaina altistunut Pekka Haaviston seurassa koronalle, mutta tämä ei estänyt Sannaa lähtemästä lauantai-iltana Helsingin yöelämään Groteskiin ja Bustchersiin, kertoo Seiska.

Seiskan mukaan Marinia oltiin tavoiteltu korona-altistumisen tiimoilta useaan otteeseen. Tietojen mukaan Henrik Haapajärvi oli ilmoittanut Marinille tartunnasta jo kello 19:20.

Silminnäkijöiden mukaan Marin kuitenkin biletti tanssijalka vipattaen jopa aamuneljään saakka Heineken bissen ja Coronap-pullon siivittämänä.

Seiskan lähteet olivat myös pyytäneet pääministeriä yhteiskuviin. Hän oli kieltäytynyt sanoen, että yökerho ei ole oikea konteksti yhteiskuville. Marinin seuralaiset olivat myös pyytäneet, ettei Marinista otettuja videoita ja kuvia levitettäisi.

Marin itse puolustautui muun muassa Twitterissä.

”Turvallisuusjohtajan antama ohjeistus valtioneuvostoa koskevista varotoimenpiteistä tavoitti minut vasta sunnuntaina, jolloin olen välittömästi alkanut noudattaa niitä ja heti varannut myös ensimmäisen koronatestiajan,” Sanna Marin kirjoitti itse Twitterissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos