Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvisen Selviytyjät Suomi -voitto herätti somemyrskyn – yön aikana kommenttikentässä asiattomia kommentteja

Shirly Karvisen Selviytyjät Suomi -voitto herätti somemyrskyn - yön aikana kommenttikentässä asiattomia kommentteja
AOP

Selviytyjät Suomi on nyt pulkassa ja voittajaksi selviytyi Shirly Karvinen, joka on ohjelman ensimmäinen naispuolinen voittaja. Karvinen julkaisi kisan päätteeksi Gramissa yhteiskuvan kisaajien kanssa, mutta yön aikana kuvan kommenttikenttään oli sadellut ikäviä kommentteja, jossa Shirlyä syytettiin muun muassa kiusaamisesta.

Kommenteissa kritisoitiin tapaa, jolla Shirly voitti kisan. Karvinen päihitti finaalissa muusikko Paul Elias Uotilan, jonka pelitaktiikka erosi paljon Shirlyn taktiikasta. Uotila nappasi itselleen jopa viisi koskemattomuutta, kun taas Karvinen ei kertaakaan ollut pudotusuhan alla ja hän solmi monia vahvoja liittoja.

Kommenttikentässä kuitenkin alkoi somemyrsky.

”Nälvimistä, haukkumista, ulkopuolelle jättämistä siitä on meidän 2021 selviytyjä voittaja tehty. GO SHIRLY,” kommentoi eräs.

”Epäansaituin ”voitto” ikinä. Häpeä,” kommentoi toinen.

”Vois itekkin alkaa käyttää kiusaamista ja yksittäisiä henkilöitä vastaan ryhmittymistä keinona edetä elämässä, tämän Selviytyjät opetti,” sanoi kolmas.

Osa seuraajista kuitenkin onnitteli Karvista ja muistutti, että on ikävää syyttää häntä kiusaamisesta ja itse lisätä kommenttikenttään moisia kommentteja.

”Jengi valittaa täällä kiusaamisesta ja seuraavassa lauseessa oksentaa ulos omaa pahaa oloaan. Vaikuttaa loogiselta,” eräs huomautti.

”Yhtään jaksoa en tältä kaudelta katsonut joten en ota kantaa mihinkään tapahtuneeseen. Kuitenkin pakko kommentoida sitä miten ilkeitä kommentteja aikuiset ihmiset kirjoittaa. Tämä jos joku, on kiusaamista ja ihan helvetin oksettavaa luettavaa,” komppasi toinen.

”Upeeta! Paljon onnea! Todella ansaitsit voittosi! Oli hienoa, että systemaattisella pelistrategialla, hienoilla pelimuuveilla, sosiaalisella älykkyydellä ja henkisellä vahvuudella oli merkitystä. Kyllähän noi skabat on nuorille, vahvoille, fyysisille miehille kaikista helpoimpia eli sillä tavalla epäreilut lähtökohdat. EKA NAISPUOLINEN VOITTAJA!!! Oon niiiiin iloinen sun puolesta,” kommentoi kolmas.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos