Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ryan Reynolds viittasi Suomeen odottamattomasti – käski amerikkalaisia muuttamaan Suomeen

Ryan Reynolds viittasi Suomeen odottamattomasti - käski amerikkalaisia muuttamaan Suomeen
AOP

Kanadalainen näyttelijä Ryan Reynolds tunnetaan monista leffoista, kuten 6 Underground, Deadpool ja Deadpool 2. Hänen uusin elokuvansa on Red Notice, joka on jo saatavilla Amerikan Netflixissä, mutta jota odotetaan vielä tulevaksi Suomeen.

Hiljattain Reynolds oli vieraana Jimmy Kimmelin ohjelmassa. Eräässä segmentissä keskusteltiin siitä, mitä ihmisten pitäisi lopettaa tekemästä. Tässä osiossa hän viittasi odottamattomasti Suomeen.

”Teidän täytyy lopettaa sen julistaminen, että aiotte muuttaa Kanadaan, jos olette vihaisia Yhdysvalloille. Tiedän, että olemme ystävällisiä, mutta Kanada ei ole teidän turvatalonne. Päästämme hädin tuskin kanadalaisia enää maahamme. Valitkaa siis joku toinen kohde. Olen kuullut, että Suomessa on kaunista tähän aikaan vuodesta,” Ryan Reynolds kertoo Jimmy Kimmelin ohjelmassa.

Reynolds on naimisissa Gossip Girl -sarjasta tutun Blake Livelyn kanssa ja heillä on yhteisiä lapsia. Blake ja Ryan tunnetaan etenkin hyvästä huumorintajustaan ja siitä, että he vitsailevat toistensa kustannuksella usein sosiaalisessa mediassa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos